19 Aralık 2010 Pazar

web siteni 1 numarya taşı


Merhaba arkadaşlar
Web sitemi veya blogumu nasıl 1 numara yaparım bu sorunun cevabı aslında çok basit ne kadar çok ziyaretci o karadar çok puan burda asıl sorulması gereken nasıl insanları sitene çekebilirsin önemli olan bu ne kadar tık o kadar köfte peki bunu nasıl yapabliriz şimdi bunun yollarına bi bakalım.
SİTENİZİN TRAFİĞİNİ ARTTIRMANIN 10 YOLU
1-Değerli İçerik Oluşturun.
Oluşturduğunuz içeriğin bir değer taşıması ziyaretçileriniz açısından önemlidir bunu unutmayın ve içeriğinizi oluşturmadan önce oturup düşünün insanlar neden hoşların ilgilerini ne çeker.
2-İçeriğiniz Orjinal Olsun.
Toplama yazılardan mümkğn olduğunca uzak durun çünkü insanlar bir yazıyı bir defa okur ilk siz olmalısınız ve orjinalliğinizi koruyun biraz çalışın.
3-İçeriğiniz Belli Bir Zaman İçin Olmasın
Oluşturduğunuz içerik gelip geçici olmasın her zaman insanların ilgisini çekecek konulardan yararlanın yayına başlamadan biraz araştırma yapmak iyi olur google emrinizde genel konulara bakın günlük olayları geçin.
4-İnsanları Hedef Alın Bilgisayar İkinci Planda
Her ne kadar etiketleriniz google için önemli olsada insanları asın sitenizde tutan konunun içeriği ve ilgi çekici olmasıdır.sadece etiketlerle sadece anlık ziyaretçi toplarsınız bunun pek faydası yoktur.Bu yüzden insanlar için içerik hazırlayın ama bilgisayar manyığınıda göz ardı etmeyin bir kuşun iki kanadı gibi biri olmazsa diğeri işe yaramaz.
5-Doğru olanları yazın ve yaşadığınızı yazın
Yalanı hiç kimse sevmez bu yüzden yalan yanlış içerikten mümkün olduğu kadar kaçının sizin için ne doğru ise bunu paylaşın ve paylaştığınız şeyleri öncelikle siz hayatınızda tecrübe edin.
6-Gerçekçi Ol Hedef Kitleni Belirle
Yayına başlamadan hedef kitlenizi belirleyin ve hedef kitlenize duymadıkları şeylerden bahsedin bu sizi her zaman birkaç adı öne geçirir hedef kitlenize her zaman farklı şeyler bulun.
7-Neden Sitenizde Çok Trafik İstiyorsunuz Karar Verin
Sitenizde neden yüksek trafik istiyorsunuz buna karar verin ve bu yolda araştırmanıza devam edin ve buna göre içerik belirleyin amacınız nedir neden çok ziyaretçi istiyorsunuz bu soruyu kendinize sorun ve net cevabı aldıktan sonra çalışmaya başlayın.
8-Sitenize Gelen Ziyaretçilere İkramda Bulunun
Sitenize gelen ziyaretçilere evinize gelen misafirler gibi davranın ve onlara ikramda bulunun ziyaretçilerinize yolunmaya gelmiş tavuklar gibi davranmayın aradıklarına ulaşmalarını sağlayın istediklerine cevap vermeye çalışın kendi doğrularınızdan da ayrılmayın.
9-Paranızı Doğru Yere Koyun
Her ne olursa olsun para hayatımızın bir gerçeği bilgisayarınızı,internetinizi,evinizi,elektriğinizi ödediğiniz paralara borçlusunuz ama şunu da unutmayın para kazanma hırsıyla hareket etmek bazen ziyaretçilerinizi kaçırabilir bu yüzden para kazanma isteğinizi öncelikle doğru yere koyun önceliğinizi belirleyin.
10-Google
Son olarak arkadaşlar google ile aranızı iyi tutun ve sonuna kadar avantajlarından yararlanın ve diğer arama sitelerini de unutmayın ve mümkün olduğunca anlaşılır içerikler yayınlayın.
bunlar ve belkide sizin araştırdığınız başkaları değerlendirmek ve uygulamak size kalmış belkide sitenizin trafiği şimdiden artmaya başladı.şimdiden size kolay gelsin acele etmeyin başarılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder