19 Aralık 2010 Pazar

dropship avrupa hakkında


Dropship Business'ın İngiltere Ofisi
Üstteki firma Dropship Business ABD'nin İngiltere ofisidir. Böylece, ABD'den Avrupa, Asya  gibi ülkelere ürün kargo masrafı ve yolda geçen süre gibi nedenlerden dolayı oluşacak iştahsızlıgı aşmak amaçlıdır.
Artık, hem fazla zaman kargonuzu beklemeyecek, hem de biraz daha az kargo masrafı ödeyeceksiniz.

İngiltere paketleriyle Ebay-İngiltere'de satış yapmak oldukça karlı olacak..

UK Basic Dropship Plan

Basic Plan ile sadece Dropship Business toptancılarının stoğuna giriş yapar ve ürünleri toptan fiyatına satınalabilirsiniz. Şu an için 1 milyon çeşit ürün sunuyor.
Her geçen zaman bu sayıyı artırıyor. Bir seferliğine ücret ödüyor ve bir daha ücret ödemiyorsunuz.

Fiyatı: 29,99 Sterlin



UK Auction Plan  
Aution Plan ile yukarıda anlatılan Basic Plan’daki hakların tümüne sahip olursunuz. Yani, tüm toptancıların ürünlerinin resimlerine, özelliklerine, toptan fiyatına,
kargo ücretlerine vs. ulaşırsınız. Artı olarak, eBay entegrasyonu servisinden yararlanabilirsiniz. Bu, şu demek: Bu firmamız eBay ile anlaşmalı, eBay sertifikalıdır.
Bu entegrasyon programına eBay ve paypal hesabımızı tanıttıktan sonra, satmak istedigimiz ürünün yanında "Ebay Wizard" butonu bulunur. Ona bastıktan sonra sadece bir kaç tık ile
ürünümüzü ebay satış listesine otomatik göndermiş oluyoruz. Ürünün resmi, özellikleri, fiyatı, kargo seçenekleri, hangi ülkelere gönderim yapıldığı, ağırlığı, hacmi, iade şartları
gibi herşey otomatik olarak ebay hesabınızda listeleniyor. Sizin tek tek hepsini kopyala-yapıştır yöntemiyle yazmanıza gerek yok. Onlarca ürün satışa sunacaksanız
her birini tek tek kopyala-yapıştır ile uğraşmak emek ve zaman kaybından başka birşey değil. Ayrıca 10'a yakın şablon seçeneği de veriyor. Ürünleriniz, seçtiğiniz şablon içerisinde
sergilenir. Tek seferlik ücret ile sahip olabiliyorsunuz. Ek bir ücret yok.
Fiyatı: 34,99 Sterlin


UK Turnkey Website Plan

Web Site Plan ile ilk baştaki Basic  Plan’daki hakların tümüne sahip olursunuz. Bu plan ile ayrıca 1.000.000 ürün ile dolu olan hazır bir e-ticaret sitesine de sahip olursunuz.
Evet, hazır bir web sitesi. İsmini kendiniz seçiyorsunuz. Size hazır onlarca şablon sunuyorlar. Birini seçip sitenizi kurmuş oluyorsunuz. Kredi kartı ile alışveriş yapmaya hazır bir website.
Yani, ne bir pos cihazına ihtiyacınız var, ne pos kira ücretine, ne başka birşeye. Hepsi bu kadar, hiç bir ücret yok. Siteniz satışa hazır halde. Alış yapıldığında paranız paypal hesabına otomatik
aktarılıyor. Emsali bir siteye ülkemizde 3-4 milyardan ucuza sahip olamazsınız. Bankaya pos cihazı için başvurmanız, kabul veya red durumu, kabul edilirse 500 milyona yakın
pos ücreti, yıllık pos kirası vs. bir çok yan masrafları var. İşte bu sistemin büyüklüğü burada ortaya çıkıyor. Hiç bir angarya iş ile uğraşmazsınız, herşey hazır, Dropship firmanız
bunları size hazır veriyor. Bu e-ticaret sitesinde ayrıca kendi ürünlerinizi ya da başka toptancıların ürünlerini de ücretsiz ekleyerek satışını yapabilirsiniz. Satış yaptığınızda hiç bir yere
komisyon ödemiyorsunuz, site sizin çünkü! Bir seferlik ücret ile sahip olabiliyorsunuz. (Bu pakette ebay entegrasyonu yok. Eğer onu da istiyorsanız altta ki paket hepsini içeriyor.)
Fiyatı: 49,99 Sterlin

UK Datafeed Plan
Tüm ürünleri download edebilirsin ve kendine ait herhangi bir websitesinde yayınlayabilirsin. Yani yeni bir e-ticaret sitesi kurmana gerek yok.
Fiyatı: 49,99 Sterlin

Get Everything For A Discount 
Web Site + Auction Plan  ile yukarıda anlatılan bütün planlara sahip olursunuz. Hem toptancı stoklarına erişim, hem ebay entegrasyonu, hem de içi dolu, hazır bir e-ticaret sitesi.
Tek seferlik ücret ile sahip olursunuz. Yukarıda gördüğünüz bütün özellikler sahip olduğu için tek tek bir daha yazmıyorum.
Fiyatı:  69,99 Sterlin





WHOLESALEPAGES
İngiltere kökenli bir firma daha. Güvenilir, tanınmış, sağlam bir firma. Üyelikleri şöyle:
Bronz 3,99 sterlin / aylık ödeme. (Bu pakette her ay ödeme yapıyorsunuz.)
Silver 14,99 sterlin / 6 aylık tam ücret (Bu pakette 14,99 sterlin vererek 6 aylık abone oluyorsunuz.)
Gold lifetime  24,99  / Ömür boyu / Tek seferlik ücret. (Bu paket ise 24,99 sterlin karşılığında ömür boyu sizin oluyor.)

Hesabınızla giriş yapınca ingiliz toptancı, dropshippers, üretici, ithalatçı, distribütör, ürünler gibi pek
çok veri tabanına ulaşabileceksiniz. Ayrıca Amerikan, Fransız, Hong-Kong'lu toptancılara da ulaşabilirsiniz.
Böylece müşteri hangi ülkeye yakınsa oradaki toptancıdan yollarsınız, kargo ücreti ucuza denk gelir müşteriniz için.
Bu sistemde, toptancılarla direkt muhatap olabiliyorsunuz.
Aslında her iki türlüsünün de avantajı var.
Yani toptancı ile muhatap olmak ya da olmamak. Gün gelir direkt onunla muhatap olmak istersin ki bu güzel birşeydir. Arada aracı olması daha zor oluyor.
Ama gün gelir, aradaki dropship firmamızın aracı olması da güzel olabiliyor. Bir sorun yaşarsak direkt onlar muhatap olup, sorunumuzu çözüyorlar. Çünkü biz onların paket sistemine para verdik ve onların müşterisiyiz. Tabii ki bizi koruyacak ve bizim yerimize onlar sorunu toptancı ile halledecek. İşin bu kısmı sistemi kullanacak olan kişinin mantığına göre değişir. Siz hangisini daha mantıklı bulursunuz, artık size kalmış.
Yani dropship firmamız, bize aracılık edip toptancıyla muhatap olsun mu, yoksa o hiç araya girmesin, toptancıyla direkt ben mi muhatap olayım?
Bu  paketi alır, size özel sunulan  tüm toptan fiyatları www.ebay.co.uk (Ebay'in İngiltere sitesi) adresinde karşılaştırabilirsiniz. Toptan fiyatlarınız iyiyse, beğenirseniz her yerde satış yaparsınız. Bu sistemde Türkiye, Avrupa'ya ürün gönderiyorlar. Beğenmediginiz takdirde para iadesi yapıyorlar. Kaybedecek birşey yok, bir yerden tutmak zorundasınız işi.

Market Wizard  servisi sayesinde seçmiş olduğunuz ürünün satışının başarılı olabilme oranını öğrenebilirsiniz.
E-Kitap ve Rehberler ile üyelerine drop shipping de başarılı olmak için bilgi ve taktikler verilmektedir.

Wholesale Pages kullanıcılarına devamlı olarak sektör ile ilgili mektuplar göndermektedir.
Bu mektuplar sayesinden bu endüstriden sürekli haberdar olacak değişimleri kaçırmayacaksınız.
Wholesale PagesTavsiyeleri: Wholesale Pages kullanıcılarına sürekli tavsiyelerde bulunmaktadır.
Bu tavsiyeler içinde hangi ürünün, kaç paradan, ne zaman ve hangi ülkeye satılması gerektiği gibi
 bilgiler yer almaktadır.


Yazarın tavsiyesi: Dropship Business İngiltere paketinde, toptancılarla direkt muhatap olmazsınız. Herşeyi dropshipper firmamız halleder. Yani aracı olur.
Wholesale'de ise toptancılarla direkt siz muhatap olursunuz. Eger ebay'de sattıgınız bir ürünü toptancıdan tedarik etmek için satın alacaksanız alışkın oldugunuz yöntem ile; yani önce toptancının sitesine kayıt olup sonra satın alıyorsunuz. Mesela hepsiburada.com'u göz önüne alın. Önce kayıt olup sonra alıyorsunuz. Bu da böyle. Hangi toptancıdan ürün alacaksanız önce kaydolmanız gerekiyor. Zor birşey degil, 1 dakikalık iş ancak herkes bunu sevmeyebilir. Aslında çogumuz sevmiyoruz  bunu yapmayı ama sistem böyle. Kayıt olmak gerekiyor e-ticaret sitesinden alışveriş yapmak için.

Dropship Business'te böyle bir şey yok. Bir yere kayıt falan olmuyoruz. Az önce söyledigim gibi, dropshipper firmamız aracı oluyor bize. Herhangi bir toptancının ürününü pat diye girip, sitesinden alabiliyoruz.  Wholesalepages'de bazı toptancılar bazı belgeler istiyor ticari evrak anlamında. Hepsi degil ama, bazıları... Sosyal güvenlik no'su falan. Boşverin onları, başka toptancılara bakın. Onlar kendi ülkelerindeki müşteriler için istiyor o evrakları, bizde de o evraklar olmadıgına göre, onlarla işimiz olmaz. Zaten yabancılara satış yapmıyor demek ki... Başka toptancıya bakarsınız. Bir sürü toptancı, tedarikçi,ithalatçı, distribütor hepsi var orada...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder