19 Aralık 2010 Pazar

Ebay'de en iyi promosyon için 5 yol

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi ebay bireysel olarak satış ve promosyon yapabildiğiniz ve doğru adımlar atıldığında size iyi gelir sağlayacak dünyanın en büyül ve en güvenilir sitesi.Bu yüzden en iyi sonuçları ,en iyi Pazar araştırmasını,önerileri,postansiyel müşterileri sizin ürününüz için ebay sunuyor bu tartışmasız bir gerçek.
Bir gerçek şu ki bir çok küçük satıcı satış yapmada sağlam bir kaya gibi görünen ebay'de çatlakları fark ederek öne çıkabiliyor bence ebay şuna benziyor kocaman bir havuz ve içinde bir sürü küçük balık ,geçen yazımda da söylediğim gibi  işin aslı sabır ve çalışmadan geliyor he şunu da söyleye bilirsiniz kendi sitemin oluştururum ebay'den kendi siteme link veririm ama ebay çoğu zaman kendi site linkinizi kabul etmiyor. Herneyse ebay'den satış yapma aslında bir hayal değil .
Hala bir kenarda farklı teknikler uygulayarak başarıya kavuşan kullanıcılar var bunlar da bazı promosyon teknikleri kullanıyorlar, nedir bunlar peki 5 tane öne çıkan teknik var sizinle paylaşmak istiyorum.
1-Bütün promosyon fırsatlarını değerlendirin eğer bir siteniz varsa adı alistore.com olsun öncelikle ebay ID'nizi değiştirin ve ID'nizi satış yaptıgınız siteye uygun yapın misal alistore.com satış siteniz ID'niz alistore olsun  ve telefon numaranızı bütün açık arttırma listelerine yapıştırın ve bir satış siteniz olduğunu ima edin. (direk link vermeyin çünkü ebay'ın link politakası karşınıza çıkabilir)
2-Bir tane promosyon yazısını bütün ürünlere uygulamak tamamen çılgınlık bunun yerine her bir ürün için farklı yazılar kullanın ve altlarına not düşün mesela lüfen diğer satışlarıma bir göz atın "pleace check out my other auctions!" gibi ve bunu büyük fontla yazın görülebilsin ve bolt yazı karakteri olsun bunu gerektikçe tekrarlayın, ve bunu kendi satıcı ürününüze linkleyin linkleme şu şekilde oluyor,yukarı sağda "View seller's other items" linki var tıklayın ve aşağıdaki html linki kullanın
<a href="http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewListedItems&userid=kullanıcıadı"> Please check out my other auctions! </a>
3-Yukardaki linki sadece ebay için kullanmayın aynı linki kendi satış siteniz içinde kullanın google'nin arama böcekleri bunları tararken beraber indexler ve dolaylı yoldan açık arttırma satışınızla web siteniz bir birine bağlanmış olur .
4-ID'nizde farklı katagoriler,farklı tipte ürünler ve talebi çok olan ürünler bir arada bulunsun. Neden mi çünkü çok talep gören ürünler müşterileri size çeker ve linklerle müşterileriniz sizin diğer ürünlerinizi de gezerler böylece ebay içinde kendinize bir ağ kurmuş olursunuz ve gelen müşteriler sizin ürünlerinizde dolaşır dururlar ve sizde satış yapma imkanı bulursunuz.
5-Kullanıcılarınızı büyütün nasıl mı çok basit bir defa satış yaptınız sizden satın alan müşterilerinizin e-posta kutularını boş bırakmayın yeni promosyonlarla yeni ürünlerle onları besleyin ve onları kendi sitenize yönlendirin.
Evet arkadaşlar size ebay üzerinde  5 tane başarılı promosyon yolundan bahsettim umarım faydalı olmuştur.evet işimiz çok çalışmaya başlamalıyız şimdiden bol kazançlar iyi çalışmalar. :)

1 yorum:

  1. Herkese merhaba, ben Kurgan Şehrinde yaşayan Adrik Vadim, hepinizle burada Bay Benjamin'in 15.000.000,00 Ruble kredi ile bana nasıl yardımcı olduğunu paylaşmak istiyorum. Sadece geçimimi sağlamak için kurgan'da birkaç otel var ama talihsiz hala kira ödemekte zorluk çekiyordum ama şimdi kendi bakımımda çalışan 5 işçi ile kendi işimde olduğum için Tanrı'ya şükür. Sadece finansal özgürlük arıyorsanız, aşağıdaki bu e-posta ve uygulama numarasıyla birlikte Bay Benjamin ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. 247officedept@gmail.com + 1-989-394-3740

    YanıtlaSil