19 Aralık 2010 Pazar

SaleHoo nedir?


SaleHoo dropshipperleri -yani dropshipping yapan kişileri- bir araya getiren ve içerisinde binlerce tedarikçinin bulunduğu bir platformdur.
Bu platforma üye olarak tedarikçilere ulaşabilir, o tedarikçiler hakkında yorum yapabilir ve yapılmış yorumları okuyarak tedarikçilerin güvenilirliği ve kalitesi hakkında bilgi alabilirsiniz.
Böylece tedarikçi bulma konusundaki problemleri aşmış olacaksınız.
Ayrıca SaleHoo'daki piyasa araştırma motoru sayesinde satmak istediğiniz ürünün adını yazıp piyasanın doygunluk oranını, ürünün ortalama alış ve satış fiyatlarını vb. bir çok istatistiki bilgiyi kolayca edinebilirsiniz.
Şunu da mutlaka hatırlatmalıyım, bu firma Çin kökenli firmadır. Tedarikçiler Çin'lidir. Antipatiniz varsa almazsınız. Ama "yok, benim için farketmez, zaten herkes Çin'den alıp satıyor" derseniz size uygun.
Üstelik Türkiye'ye da gönderi yapıyorlar. En güzel tarafı da bu zaten.
AYRICA ÇİN MALLARI DANDİKTİR TABUSU YANLIŞ. ÇÜNKÜ İŞİNİ ADAM GİBİ YAPANLARI VAR, BİZDE OLDUĞU GİBİ SAHTESİNİ, TAKLİDİNİ, UCUZUNU YAPAN VAR.
Size hangisinin denk geldigi önemli. İşte Salehoo'da böyle sahtekarlar yok. Zaten forumları o yüzden kurmuşlar. Güven sorununu aşmak için. Salehoo, sahtekarları barındırmaz.

Kısacası bu firma çok bilinen, güvenilen bir firmadır. Bir sakat yok.  Ülkemizde pek çok kişi buradan tedarik edip, açık artırma sitelerinde satıyor, bunu da unutmayın.
Hangi ürünlerin dandik hangi ürünlerin dayanıklı oldugunu siz hesaplayabilirsiniz. Günümüzde çok çok ünlü ve çok eski yerli firmalarımızdan biri bugün Çin'den giysi getirtip üstüne kendi markasını vuruyor.
 İsim vermem sorun olur ama bunu pek çok firma yapıyor. Yalnız bu yapmıyor yani. Bütün bunlarla birlikte SaleHoo'nun teknik ekibi size karşılaşacağınız her türlü problemle ilgili her an yardımcı olmaya hazır.
eBay satış tekniklerinden, ürün araştırmasına bir çok konuda sizlere hizmet etmekte geri kalmıyorlar. Tüm bunların yanında SaleHoo'ya üye olmak için 67$ gerekiyor. 8 bin'den fazla ürün var ve 75 Bin kullanıcı şu an Salehoo kullanıyor.

http://img03.blogcu.com/images/d/r/o/dropship-karsilastirma/b8bc28da8565f647c3178ae4432eae0f_1263823460.jpg
Sadece güvenilir tedarikçiyi bulmanızla kalmaz, tedarikçilerin bir çok detayını da sizlere sunar.
 SaleHoo' size toptancı sağlayan ve aracı bir firmadır. Bir sorun olduğunda sizin yerinize takip, denetleme yapar. Zaten bütün Dropship firmaları böyledir. İçiniz rahat olsun.

Salehoo, Türkiye'de dahil tüm ülkelere gönderim yapıyor. Şiddetle tavsiye edilir. Memnun kalmayan 56 gün içinde iade edebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder